Epson Workforce Pro WF-M5690DWF wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/fax

Epson Workforce Pro WF-M5690DWF wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/fax

Tintasugaras, Scanner, Másoló, Fax, 34lap/perc, 1200x2400dpi, A4, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:T8651, T8661, Wifi, Wi-Di
Gyártói cikkszám: C11CE37401
Garancia: 12 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!
Leírás:

Élvezze az alacsony teljesítményfelvétel, az alacsony fenntartási költség (TCO), a nagy nyomtatási sebesség és a könnyű üzleti integráció céljából kifejlesztett funkciók nyújtotta előnyöket, amelyeket az új multifunkciós WorkForce Pro WF-M5690DWF biztosít. Ennek az üzleti tintasugaras nyomtatónak az előnyei közé tartozik az automatikus kétoldalas nyomtatás, a szkennelés, a faxolás és a másolás – így minden munkát egyszerűvé és hatékonnyá varázsol –, és a PDL-kompatibilitás, beleértve a PCL-t és az Adobe PostScript 3-at.

Környezetbarát
A WF-M5690DWF akár 80 százalékkal kevesebb áramot használ a versenytársak fekete-fehér lézernyomtatóihoz képest, részben hőmentes technológiájának köszönhetően. Nem bocsát ki ózont, a továbbfejlesztett csendes nyomtatási üzemmód és a ventilátorzaj hiánya nyomtatás közben vagy után ideálissá teszi használatát az irodai környezetben.

Alacsony költségek

A WF-M5690DWF akár 10 000 oldal nyomtatására alkalmas nagy kapacitású tintapatronjainak használatával hosszabb ideig nyomtathat – alacsonyabb fenntartási költségek mellett. A lézernyomtatókhoz képest ráadásul kevesebb cserélendő alkatrésszel rendelkezik.

Időt takarít meg

Ez a hatékony üzleti nyomtató akár 34 lap/perc nyomtatási sebességre képes (20 lap/perc ISO nyomtatási sebesség). A maximum 580 oldalas papírkapacitás miatt kevesebb időt kell töltenie papírújratöltéssel, a havi 35 000 oldalas terhelhetőségnek köszönhetően pedig bátran nyomtathat nagy mennyiségben.

Üzleti célokra tervezve
A PrecisionCore technológia a motorja az Epson minőség iránti elkötelezettségének az irodai, kereskedelmi és ipari nyomtatásban szükséges nagy sebességek biztosításával. A DURABrite Ultra tintának köszönhetően a nyomatok gyorsan megszáradnak. A Wi-Fi Direct funkció révén routerhez való csatlakozás nélkül nyomtathat a támogatott vezeték nélküli eszközökről. Az Email Print for Enterprise funkcióval biztonságosan küldhet dokumentumokat közvetlenül a multifunkciós nyomtatóra. A közvetlen és Pull printing móddal is elérhető, biztonságos rendszer könnyedén illeszkedik a már meglévő IT-infrastruktúrába.

Lényeges jellemzők

Környezetbarát
Akár 80 százalékkal alacsonyabb áramfogyasztás a versenytársak fekete-fehér lézernyomtatóihoz képest1
Ritka beavatkozás
Nyomtasson, szkenneljen, faxoljon és másoljon minimális állásidő mellett
Időt takarít meg
A nagyobb papírkapacitás miatt kevesebb időt kell újratöltéssel töltenie
Üzleti célokra tervezve
PDL-kompatibilitás (PCL és Adobe PostScript 3)
PrecisionCore technológia
Az Epson legfejlettebb nyomtatófej-technológiájaSpecifikáció

Nyomtatási technológiaTintasugaras
ScannerIgen
MásolóIgen
FaxIgen
Színes nyomtatásNem
Nyomtatási sebesség34 lap/perc
Felbontás1200x2400 dpi
PapírformátumA4
USB portIgen
Párhuzamos portNem
Hálózati nyomtatásIgen
Duplex nyomtatásIgen
Patronok-tonerekT8651, T8661
WifiIgen
CD/DVD nyomtatásNem
EgyébWi-Di


^